NEM TARTOZOL, MIÉRT FIZETSZ?

NEM TARTOZOL, MIÉRT FIZETSZ?

Különleges ember vagy! Polgár és fogyasztó, aki eltartja a Tőkét és a Jogállamát.

A törvényalkotók és a bírák, írástudók és farizeusok ezt MÉG nem tudják. Tanítsd meg nekik!

  1. A polgárnak különleges fogyasztói jogai vannak a bankkal szemben a törvényekben, és a bírósági perekben is. A banktőkének különleges fogyasztóvédelmi kötelességei vannak a polgárokkal és közösségeikkel szemben, ha őket adósaikká szeretnék tenni egy hitellel.
  2. A magyar „devizaalapú” Ft-hitel NEM TARTALMAZ FORRÁSDEVIZÁT, adós és pénzintézet jogviszonyában. A jelzálog-hitelből származtatott, annak szerves részét képező SZINTETIKUS DEVIZAESZKÖZ, (semmilyen devizakockázata nem volt a banknak, csak megújítás kockázata), mert NEM FORRÁSDEVIZA, hanem könyvelt BEFEKTETÉS ügylet, adós és a bank jogviszonyában. Nem a bank magánügye, hanem a Te ügyed!
  3. Ennek az összetett pénzügyi terméknek az értékesítésekor, a BANK MINDEN rávonatkozó JOGSZABÁLYT, kötelezettséget MEGSZEGETT, hogy kifoszthasson Téged, és Hazádat.
  4. Ezek miatt, ÉS mivel ezeket akkor MÉG NEM TUDTAD, már a szerződésed megkötésének időpontjában, a “devizaalapú” összetett HITELEK LÉTRE SEM JÖTTEK, kölcsönös és egybehangzó szerződési akarat hiányában. Ha létrejöttek volna, semmisek lennének, teljes tartalmukban.
  5. Ezért NINCS MIT FORINTOSÍTANI, és elszámolni. Adósnak és banknak kölcsönösen vissza kell szolgáltatnia, amit kaptak. És ebbe kell beszámítani a BANKOK által fizetendő KÁRTÉRÍTÉST, amiért megcsaltak Téged és Hazádat, eltartójukat. A bankok tartoznak Neked!

MIÉRT KELLENE FIZETNED, HA NEM TARTOZOL?