A Devizamellényt újra kell gombolni

Annak ellenére kell újragombolni, hogy nem csak egy lukkal, hanem összevissza van ez a lötyögő mellény gombolva.

Nyilván volt az Orbán kormánynak egy A) terve. De erről Bajorországban és Ausztriában elmondhatták neki – ott tartózkodásakor – a Globalo – gazda üzenetét, hogy abba nem csak ő és kormánya, de az ország is belebukik. Pontosabban belebuktatják.

Ezért a mostani B) terv, a bankmentő csomagok, amelyeket – mint a gyurcsányi IMF-EU hitel felvételekor is – adósmentőnek „neveztek” el. Csak éppen ha egy labanc labanc, azt a nép megbocsátja, egy kurucnak a nép soha.(lásd Károlyi Sándor reálpolitikus, Antal József bölcsész-fantaszta stb.) Márpedig a B) terv átlátszó menekülés a kétharmadba, kiegyezés a bankokkal az országért, azon az áron is, hogy a kormányt a népi elégedetlenség buktathatja meg. És ezért a Gazdi mindent meg is tesz, és ha a nép hagyja ezt Orbán ellen, akkor a nép a Gazdi marionettje lehet. Mint ahogyan azt Hajek cseh politikus előrevetítette a minap.

Orbánnak a laboráns gyurcsányi státusszal szemben a németek kollaboráns státusza lebegett, és lebeg a szeme előtt. A mai hatalmi globális rendszerben ez a maximum, amit elérhet Magyarország miniszterelnöke. Csak annyira fosszon ki és irányítson minket a Globalo-gazdi amennyire egy osztrák, vagy német hazát. De nekünk Középkelet-Európaiaknak nem ezt a státuszt szánták már a rendszerváltás előtt sem.

Lehet, hogy még nem bukott el ez a „szabadságharc”, de a Pénzügyi-falból nem engednek kivenni nekünk egy újabb téglát. Csak egyetlen adós sem miniszterelnök. Egyetlen adós sem az országért felelős első ember.

Az adósok a családjukért felelősek, és az országért is ezen keresztül. Márpedig a deviza-nyilvántartású hitel-csalások mostani rendezési terve újabb bőrt nyúz le az adósokról, és leplezi az eddigi népnyúzás csalás jellegét. Az eddigi, és az ezen túli ország-kifosztását.

Az ország stabilitása és ellenállása fontos a globalo – hiénákkal szemben. De a belénk maró karmait nekünk, adósoknak kell levágni. Ha Orbán behódolt ez lehet talán reálpolitika. Ez a reálpolitika devizát juttat a bankoknak, amit tőlünk szedtek be. Nyereséghez juttatja az MNB-t, felminősítik Budapestet, az országot, talán még Merkel, vagy Obama is meghívja a miniszterelnököt. De az adósokat újból kifosztják.

Ha nem tárjuk fel, hogy Gyurcsány hogyan laborált a devizahitelhez, azok bevezetéséhez és mi is az a devizahitel, miért ütközik a magyar és európai jogba, akkor azt sem lehet feltárni, hogy Orbánék most mit lepleznek, és hogyan, a bankmentő intézkedésekért.

Kurucaink az A) tervhez gyávák voltak, vagy reálpolitikusok, … mindegy. Mi adósok nem vagyunk azok. Egyik sem.

A globalo-gazdi messzire ment, minden hatalmi elitnek van veszíteni valója, a mostaninak is. Nem ez a reál-gyáva reguláris sereg, és generálisa menti meg a hazát, hanem mi.

Mi lenni partizán…

A globalo-patkányok, mint hajdan az oroszok, már a spajzban vannak. Mérget nekik!